Saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi, kun olet maksanut tuotteen. Jos et ole saanut vahvistusta, laita viestiä osoitteeseen info@koirakouluilo.fi

Tuotteiden toimituskulut ovat 6,90 € / tilaus. Mikäli tilauksesi arvo on yli 100 €, toimitetaan tilaus postikuluitta. Toimitukset vain Suomen sisällä.

Voit myös valita ilmaisen Nouto Koirakoululta -toimitustavan. Tuotteet ovat noudettavissa Koirakoulu Ilon puodista (Kylänvanhimmantie 29, Helsinki) sovittuna ajankohtana. Voit sopia noutoajankohdan laittamalla viestiä: info@koirakouluilo.fi

Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Mikäli asiakas haluaa palauttaa tai vaihtaa tuotteen, hänen tulee ilmoittaa asiasta viipymättä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@koirakouluilo.fi. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita alkuperäispakkauksissaan.

Asiakas vastaa itse palautuskuluista. Palautamme rahat tilille heti, kun olemme tarkistaneet tuotteen kunnon.

Postitusaika on  1-5 arkipäivää siitä, kun maksu näkyy tilillämme. Lähetys toimitetaan valitsemasi kuljetusliikkeen (posti, matkahuolto) kautta joko kirjattuna kirjeenä tai pakettina. Jos toimitus jostain syystä viivästyy, ilmoitamme siitä asiakkaan sähköpostiosoitteeseen mahdollisimman pian.

Jos tilattu tuote on rikki tai vahingoittunut kuljetuksessa, asiakkaan tulee ilmoittaa asiasta välittömästi osoitteeseen info@koirakouluilo.fi

Maksaminen


Maksaminen onnistuu suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla, MobilePayllä tai maksukorteilla (credit/debit). Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, MasterPass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit ja luottolasku ja osamaksu-maksutavat.

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Visma Pay. Visma Paylla on maksulaitoksen toimilupa.

Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta. Visma Pay tai Paybyway Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai laskulla ja välittää maksun kauppiaalle.

Maksaminen on turvallista. Kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen, joten ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Visma Payn kuluttaja-asiakaspalvelu: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-16)

Visma Pay, Paybyway Oy, y-tunnus: 2486559-4
Laserkatu 6
53850 Lappeenranta
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-16)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
https://www.visma.fi/vismapay/