Kong senior

Kong senior on täyskumista valmistettu kestävä koirien lelu, jonka voi täyttää ruualla ja herkuilla. Kongin voi myös pakastaa, esim. lämpiminä päivinä, kun koira tarvitsee viilennystä.

Kong senior on tarkoitettu ikääntyville koirille ja sen kumi on pehmeämpi ja hellempi ikenille. Silti lelu kestää, kuten muutkin kongin lelut.

Kun koira saa etsiä ruokaansa ja ruokailu kestää pidempään, voi se auttaa monessa ns. käytösongelmassa, varsinkin silloin, jos koiralla ei ole tarjolla tarpeeksi ruokintaan liittyviä virikkeitä.

Alussa koira kannattaa opettaa kongin kautta syömiseen. Sen kanssa voi leikkiä koiran kanssa ja sisälle kannattaa aluksi laittaa vähän nappulaa tms., joka tulee helposti ulos kongista. Kun koirasi on kiinnostunut kongista, voit lisätä haastetta ja liottaa nappuloita hetken, ennen kongiin laittamista, jotta niistä tulee vähän tahmeita.  Kongin sisälle voit laittaa koirasi perusruokaa tai herkkuja, märkäruokaa, keitettyjä vihanneksia tai vaikkapa hieman maapähkinävoita (suolatonta).

Kongia voi myös piilottaa, jos haluat lisätä vielä ruuan etsimisen koirasi ruokailuun. Kong senior sopii hyvin myös pennuille.

Kongi senioria löytyy 3 eri koossa:

S: 4,5*7,5 cm, M: 6*8,5 cm ja L: 7*10,5 cm

 

8,70 14,20  sis. alv

Kuvaus

Tuotetilauksiin lisätään toimituskulu, joka on 6,90 € riippumatta paketin koosta tai painosta.

Mikäli tilauksesi arvo on yli 100 €, toimitetaan tilaus postikuluitta.

Voit myös valita ilmaisen Nouto Koirakoululta -toimitustavan. Tuotteet ovat noudettavissa lauantaisin klo 14-17 tai erikseen sovittuna ajankohtana.

Tutustu Koirakoulu Ilon kaupan ehtoihin.

Lisätiedot

Koko

XS, S, M, L, XL