Kong Xtreme

Kong on täyskumista valmistettu kestävä koirien lelu, jonka voi täyttää ruualla ja herkuilla. Kongin voi myös pakastaa, jolloin se auttaa pentua puremisen hillinnässä hampaiden vaihtumisen aikana, se rauhoittaa koiraa ja samalla se saa kaivaa ruokansa kongin sisältä.

Musta kong xtreme on tehty koirille, jotka purevat voimakkaasti ja saavat helpommin lelut hajalle.

Kun koira saa etsiä ruokaansa ja ruokailu kestää pidempään, voi se auttaa monessa ns. käytösongelmassa, varsinkin silloin, jos koiralla ei ole tarjolla tarpeeksi ruokintaan liittyviä virikkeitä.

Alussa koira kannattaa opettaa kongin kautta syömiseen. Sen kanssa voi leikkiä koiran kanssa ja sisälle kannattaa aluksi laittaa vähän nappulaa tms., joka tulee helposti ulos kongista. Kun koirasi on kiinnostunut kongista, voit lisätä haastetta ja liottaa nappuloita hetken, ennen kongiin laittamista, jotta niistä tulee vähän tahmeita. Voit myös pakastaa kongin, jolloin syömisessä kestää pidempään. Kongin sisälle voit laittaa koirasi perusruokaa tai herkkuja, märkäruokaa, keitettyjä vihanneksia tai vaikkapa hieman maapähkinävoita (suolatonta).

Kongia voi myös piilottaa, jos haluat lisätä vielä ruuan etsimisen koirasi ruokailuun.

Kongia löytyy 5 eri koossa:

XS 3*6 cm (alle 2,5 kg koirille)

S 8*5 cm (alle 9 kg koirille)

M 9*6 cm (6-16 kg koirille)

L 11*7 cm (13-30 kg koirille)

XL 13*9 cm (yli 30 kg koirille)

XXL 16*10 cm

Jos mietit kokojen välillä, niin valitse isompi koko. Näin koiran on helpompi saada ruoka ulos kongista ja saat sinne enemmän ruokaa sisälle.

9,50 29,50  sis. alv

Kuvaus

Tuotetilauksiin lisätään toimituskulu, joka on 6,90 € riippumatta paketin koosta tai painosta.

Mikäli tilauksesi arvo on yli 100 €, toimitetaan tilaus postikuluitta.

Voit myös valita ilmaisen Nouto Koirakoululta -toimitustavan. Tuotteet ovat noudettavissa lauantaisin klo 14-17 tai erikseen sovittuna ajankohtana.

Tutustu Koirakoulu Ilon kaupan ehtoihin.

Lisätiedot

Koko

XS, S, M, L, XL, XXL