LickiMat Soother Tuff

Licki Mat Soother Tuff on kumista valmistettu ja se sopii niin koirille, kuin kissoillekin. Licki mat:n avulla voit virikkeistää koiran ruokintaa, sillä menee kauemmin aikaa ruuan syömiseen ja samalla nuoleminen rauhoittaa sitä. Tuote sopii siis erinomaisesti koirille, joiden voi olla vaikea rauhoittua.

Licki Mat Soother Tuff sopii parhaiten nestemäisille ruuille. Kuten kaikki licki mat tuotteet, sen voi pakastaa, lämmittää mikrossa ja sen voi laittaa tiskikoneeseen. Tässä tuotteessa on vahvistetut reunat ja pohja, joten se sopii paremmin koirille, jotka helposti purevat licki mat:n reunoja. Pohjassa on kumit, jonka avulla licki mat soother pysyy hyvin paikoillaan.

Licki Mat tuotteet ovat litteitä, joten koiran voi olla helppo pureskella sitä. Alussa onkin hyvä katsoa vierestä, että koira nuolee tuotetta ja etsii ruokaa siitä. Tuote on kestävää kumia ja sen voi pestä astianpesukoneessa.

Licki mat tuotteet ovat myös hyvänä apuna käsittelyn harjoittelussa.

Tuotetta on saatavana yhdessä koossa ja kahdessa värissä.

 

 

14,50  sis. alv

LickiMat Soother Tuff

Kuvaus

Tuotetilauksiin lisätään toimituskulu, joka on 6,90 € riippumatta paketin koosta tai painosta.

Mikäli tilauksesi arvo on yli 100 €, toimitetaan tilaus postikuluitta.

Voit myös valita ilmaisen Nouto Koirakoululta -toimitustavan. Tuotteet ovat noudettavissa erikseen sovittuna ajankohtana.

Tutustu Koirakoulu Ilon kaupan ehtoihin.

Lisätiedot

Koko

20*20

Väri

Oranssi, Turkoosi