LickiMat Yoggie Pot virikelelu

LickiMat Yoggie Pot on luonnonkumista valmistettu virikelelu ja se sopii niin koirille, kuin kissoillekin. Yoggie Potin avulla voit virikkeistää koiran tai kissan ruokintaa, sillä menee kauemmin aikaa ruuan syömiseen ja samalla nuoleminen rauhoittaa sitä. Tuote sopii siis erinomaisesti koirille, joiden voi olla vaikea rauhoittua.

LickiMat Yoggie Potiin voit laittaa esimerkiksi raakaruokaa, märkäruokaa, jugurttia, nappuloita tai vaikkapa muusattua banaania. Voit pakastaa tuotteen pidentääksesi ruokailuaikaa. Jos pakastat nestettä, niin täytä kuppi vain puoleen väliin tähteä.

Voit aluksi laittaa Yoggie Potiin vain vähän nuoltavaa herkkua, jotta koirasi oppii nuolemaan kuppia. Jos koirasi puree reunoja, niin vaihda kuppi herkkunamiin ja kokeile antaa kuppi hetken päästä uudelleen koirallesi.

Yoggie Pot on konepesun, pakastuksen ja mikroaaltouunin kestävä. Ei BPA:ta, PVC:tä, ftalaatteja, silikonia tai TPE-muovia. Kasvipohjaisesta luonnonkumista valmistettu LickiMat on 100 % kierrätettävä ja ympäristöystävällinen. 9,5 cm leveä ja 9,0 cm korkea.

 

 

19,50  sis. alv

LickiMat Yoggie Pot virikelelu

Kuvaus

Tuotetilauksiin lisätään toimituskulu, joka on 6,90 € riippumatta paketin koosta tai painosta.

Mikäli tilauksesi arvo on yli 100 €, toimitetaan tilaus postikuluitta.

Voit myös valita ilmaisen Nouto Koirakoululta -toimitustavan. Tuotteet ovat noudettavissa erikseen sovittuna ajankohtana.

Tutustu Koirakoulu Ilon kaupan ehtoihin.

Lisätiedot

Väri

Vihreä, Oranssi, Punainen, Pinkki, Lila, Turkoosi