Nina Ottosson Dog Smart

Nina Ottossonin suunnittelemat älypelit tarjoavat koiralle aktivointia sekä lajityypillistä tekemistä. Koirat nauttivat, kun saavat käyttää aivonystyröitään pulmien ratkaisemiseen.

Nämä älypelit on suunniteltu eri tasoisille pelaajille, tasoja on 1-4, joista 1 on helpoin ja 4 vaikein taso.

Koiralle kannattaa aluksi valita helppo peli, jossa se onnistuu nopeasti. Jos koira ei ymmärrä peliä, voi se turhautua ja tällöin peli ei ole koiralle tarkoituksenmukainen. Kun koira oppii pelaamaan, kehittyy sen taidot, jonka jälkeen voit siirtyä aina vaikeampiin peleihin.

Dog Smart peli on 1 tason peli. Pelissä on 9 eri nappulaa, joiden alle saa nameja piilotettua. Koiran pitää nostaa nappulat suullaan tai raapia tassuilla, saadakseen nami. Tämä peli voi olla haastavampi koirille, jotka eivät luontaisesti ota tavaroita tai asioita suuhun.

Muista ensin antaa koiran itse pähkäillä tehtävä ja jos se turhautuu, niin helpota tehtävää. Peli on valmistettu komposiitista ja se on helppo pitää puhtaana.

Hauskaa pelailua!

 

17,50  sis. alv

Varastossa

Kuvaus

Tuotetilauksiin lisätään toimituskulu, joka on 6,90 € riippumatta paketin koosta tai painosta.

Mikäli tilauksesi arvo on yli 100 €, toimitetaan tilaus postikuluitta.

Voit myös valita ilmaisen Nouto Koirakoululta -toimitustavan. Tuotteet ovat noudettavissa lauantaisin klo 14-17 tai erikseen sovittuna ajankohtana.

Tutustu Koirakoulu Ilon kaupan ehtoihin.