Nina Ottosson Dog Twister

Nina Ottossonin suunnittelemat älypelit tarjoavat koiralle aktivointia sekä lajityypillistä tekemistä. Koirat nauttivat, kun saavat käyttää aivonystyröitään pulmien ratkaisemiseen.

Nämä älypelit on suunniteltu eri tasoisille pelaajille, tasoja on 1-4, joista 1 on helpoin ja 4 vaikein taso.

Koiralle kannattaa aluksi valita helppo peli, jossa se onnistuu nopeasti. Jos koira ei ymmärrä peliä, voi se turhautua ja tällöin peli ei ole koiralle tarkoituksenmukainen. Kun koira oppii pelaamaan, kehittyy sen taidot, jonka jälkeen voit siirtyä aina vaikeampiin peleihin.

Dog twister peli on 3 tason peli. Pelissä on kaksi eri tasoa, joista ensimmäisellä pelin kyljissä olevat vivut vedetään ulos. Näin koira saa liikuttamalla pelin osia tassulla tai kuonolla, nameja pelistä. Kun vivut työnnetään pelin sisälle, tulee koiran ensin vetää vipu ja sitten liu’uttaa osasia.

Muista ensin antaa koiran itse pähkäillä tehtävä ja jos se turhautuu, niin helpota tehtävää tai näytä koiralle, mitä sen tulee tehdä.

Hauskaa pelailua!

28,20  sis. alv

Varasto loppu

Nina Ottosson Dog Twister

Kuvaus

Tuotetilauksiin lisätään toimituskulu, joka on 6,90 € riippumatta paketin koosta tai painosta.

Mikäli tilauksesi arvo on yli 100 €, toimitetaan tilaus postikuluitta.

Voit myös valita ilmaisen Nouto Koirakoululta -toimitustavan. Tuotteet ovat noudettavissa lauantaisin klo 14-17 tai erikseen sovittuna ajankohtana.

Tutustu Koirakoulu Ilon kaupan ehtoihin.