Nina Ottosson Puppy Smart, älypeli pennuille

Nina Ottossonin suunnittelemat älypelit tarjoavat koiralle aktivointia sekä lajityypillistä tekemistä. Koirat nauttivat, kun saavat käyttää aivonystyröitään pulmien ratkaisemiseen.

Nämä älypelit on suunniteltu eri tasoisille pelaajille, tasoja on 1-4, joista 1 on helpoin ja 4 vaikein taso.

Pennulle kannattaa aluksi valita helppo peli, jossa se onnistuu nopeasti. Jos pentu ei ymmärrä peliä, voi se turhautua ja tällöin peli ei ole pennulle tarkoituksenmukainen. Kun pentu oppii pelaamaan, kehittyy sen taidot, jonka jälkeen voit siirtyä aina vaikeampiin peleihin.

Nina Ottosson Puppy Smart peli on 1 tason älypeli pennuille. Pelissä on 9 eri nappulaa, joiden alle saa nameja piilotettua. Pennun pitää nostaa nappulat suullaan tai raapia tassuilla, saadakseen nami. Tämä peli voi olla haastavampi pennuille, jotka eivät luontaisesti ota tavaroita tai asioita suuhun.

Muista ensin antaa pennun itse pähkäillä tehtävä ja jos se turhautuu, niin helpota tehtävää. Peli on valmistettu muovista ja se on helppo pitää puhtaana.

Hauskaa pelailua!

 

17,00  sis. alv

Varastossa

Nina Ottosson Puppy Smart, älypeli pennuille

Kuvaus

Tuotetilauksiin lisätään toimituskulu, joka on 6,90 € riippumatta paketin koosta tai painosta.

Mikäli tilauksesi arvo on yli 100 €, toimitetaan tilaus postikuluitta.

Voit myös valita ilmaisen Nouto Koirakoululta -toimitustavan. Tuotteet ovat noudettavissa erikseen sovittuna ajankohtana.

Tutustu Koirakoulu Ilon kaupan ehtoihin.