Sam & Nala nuolumatto/nuuskumatto lehdet minttu XXL

Se on nuuskumatto, ei vaan virikekuppi, ei vaan nuolumatto. Riippumatta siitä, miten käytät Sam & Nala virikekuppia/nuolumattoa/nuuskumattoa koirille tai kissoille, tiedämme, että koirasi tulee rakastamaan sitä. Onko koirasi salamannopea syöjä? Tuntuuko ruokailuhetket kuin kilpailulta kelloa vastaan? Tällä virikealustalla hidastat koirasi ruokailua ja samalla koirasi saa sille tärkeää virikettä etsimällä ruokaa lehtien alta.

Miksi valita virikealusta?

  • Edistää ruoansulatuksen terveyttä: Virikkeellistäminen vähentää turvotuksen, ruoansulatusvaivojen, tukehtumisen, oksentelun ja ilmavaivojen riskiä, varmistaen koirasi vatsan pysymisen tyytyväisenä ja terveenä.
  • Painonhallinta: Virikealustat helpottavat annoskokojen hallintaa, auttaen lemmikkiäsi ylläpitämään terveellisen painon ja estämään liikasyömistä.
  • Mielenvireyttä: Ruokailusta tulee hauska ja haastava pulma koirallesi, pitäen heidän mielensä aktiivisena, auttaen stressiin ja tylsyyden loitolla.

Tässä matossa on imukupit pohjassa, jotta matto pysyy hyvin paikallaan.

Tuotteen voi pestä astianpesukoneessa ylätasolla. Valmistettu elintarvikehyväksytystä silikonista.

Koko 42 x 42 x 1,5cm.

 

 

 

29,95  sis. alv

Varastossa

Sam & Nala nuolumatto/nuuskumatto lehdet minttu XXL

Kuvaus

Tuotetilauksiin lisätään toimituskulu, joka on 6,90 € riippumatta paketin koosta tai painosta.

Mikäli tilauksesi arvo on yli 100 €, toimitetaan tilaus postikuluitta.

Voit myös valita ilmaisen Nouto Koirakoululta -toimitustavan. Tuotteet ovat noudettavissa erikseen sovittuna ajankohtana.

Tutustu Koirakoulu Ilon kaupan ehtoihin.

Lisätiedot

Koko

Iso, Pieni