SodaPup Surf’s Up! Retro Van virikelelu

SodaPup Surf’s Up! Retro Van virikelelu on suunniteltu voimakkaille purijoille. Lelun sisään voit laittaa koirasi ruokaa tai herkkuja. Lelun sisään voit laittaa koirasi nappuloita tai muita herkkuja. Voit myös sekoittaa nappuloita märkäruokaan ja pakastaa lelun. Näin koirasi saa rauhoittavaa tekemistä ja samalla lelu hidastaa koirasi ruokailua. Namit putoavat lelun sisältä, koiran kierittäessä ja purressa lelua.

Sodapupin lelut kestävät pakastamista ja voit pestä lelun astianpesukoneessa. Lelu on suunniteltu ja valmistettu Yhdysvalloissa elintarviketurvallisesta, myrkyttömästä materiaalista ja se on kierrätettävissä. Vaikka mikään lelu ei ole kestämätön, on tämä lelu hammastestattu voimakkailla purijoilla ja se kestää suurimman osan koirista. Valvo silti koirasi leikkiä.

SodaPup Surf’s Up! Retro Van virikelelua on yhtä kokoa. Lelun koko 9*7*6cm. Lelu tulee kahdessa värissä: vihreä ja pinkki.

16,10  sis. alv

SodaPup Surf’s Up! Retro Van virikelelu

Kuvaus

Tuotetilauksiin lisätään toimituskulu, joka on 6,90 € riippumatta paketin koosta tai painosta.

Mikäli tilauksesi arvo on yli 100 €, toimitetaan tilaus postikuluitta.

Voit myös valita ilmaisen Nouto Koirakoululta -toimitustavan. Tuotteet ovat noudettavissa erikseen sovittuna ajankohtana.

Tutustu Koirakoulu Ilon kaupan ehtoihin.

Lisätiedot

Väri

Vihreä, Punainen