Yugie Toys Kissan onkisetti Matonen

Yugie Toys Kissan Onkilelu Kahdella Matonen Kissasyötillä sisältää teleskooppivartisen soljellisen onkivavan ja kaksi vaihtopäätä.Tämä kissanlelu on ekologisempi ja pitkäikäisempi vaihtoehto perinteisille onkileluille, jotka päätyvät roskikseen syötin hajottua onkivavan päästä. Yugie Toys onkivavassa on nimittäin napakka metallinen solki johon voit vaihtaa lelua oman tai kissan fiiliksen mukaan!

Matonen on kaikista myydyin Yugie Toys kissasyötti, eikä todellakaan syyttä! Se on sitkeä sissi ja kestää kuolaisemmatkin leikit. Sen voi kiinnittää vieheeksi kissan onkileluun tai sillä voi leikkiä sellaisenaan. Matonen on pehmeä ja se kiemurtelee ja syöksähtelee hauskasti onkivavan liikkeitä myötäillen.Ongen siima on napakkaa ja kestävää onttoa muovia, joka ei mene solmuun leikin tohinassa. Sitä ei saa pureskeltua rikki kuten kankaista tai kuminauhallista narua.

Avattuna onkivapa on huikeat 99cm pitkä, joten tällä kissanlelulla viiksekästä ystävää voi leikittää myös pidemmältä etäisyydeltä kissan juostessa innoissaan saaliinsa perässä! Onkilelun vaihtopäitä myydään myös irrallaan. Kaikki syötit sopivat kaikkiin Yugie Toys onkivapoihin. Onkivavan pituus nipussa 38,5cm ja avattuna 99cm. Siiman ja soljen kokonaispituus 55cm.Matosen kokonaispituus on n. 12 cm.

Onkivapa on valmistettu Kiinassa. Yugie Toys kissasyötit on valmistettu Suomessa käsityönä.

 

15,90  sis. alv

Varastossa

Yugie Toys Kissan onkisetti Matonen

Kuvaus

Tuotetilauksiin lisätään toimituskulu, joka on 6,90 € riippumatta paketin koosta tai painosta.

Mikäli tilauksesi arvo on yli 100 €, toimitetaan tilaus postikuluitta.

Voit myös valita ilmaisen Nouto Koirakoululta -toimitustavan. Tuotteet ovat noudettavissa erikseen sovittuna ajankohtana.

Tutustu Koirakoulu Ilon kaupan ehtoihin.

Lisätiedot

Väri

Vihreä, Oranssi, Pinkki, Sininen